Nieuws

Dit keer in het nieuws:
De opening van MKBsecure was een groot succes!

Op 12 januari 2018 heeft MKBsecure de opening van het kantoor in Noordwijk gevierd met klanten, relaties en medewerkers. We hebben ontzettend leuke reacties gehad en veel trouwe opdrachtgevers mogen ontvangen in het nieuwe pand. Vanuit dit pand gaan wij onze MKB klanten bedienen, en eventuele potentiële klanten kunnen hier naar binnen lopen om meer informatie te verkrijgen. Wij hopen uiteraard dat er in Noordwijk zelf ook nieuwe MKB ondernemers zich bij ons aansluiten. Zij zijn in ieder geval meer dan van harte welkom om langs te komen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Ook willen wij uiteraard bij u langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

 

Theater De Muze

Graag stellen wij een aantal klanten van ons aan u voor. Zo hoort u eens van een ander hoe belangrijk een goed werkend beveiligingssysteem is. Een van deze leuke klanten is Theater De Muze in Noordwijk. Om de veiligheid voor hun 120 vrijwilligers en hun team van vaste medewerkers te kunnen waarborgen, besloten zij om een camerasysteem te laten installeren door MKBsecure. Dit theater ontvangt jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers.

Het theater heeft veel verschillende zalen, verschillende ruimtes en diverse ingangen. Er is bij de ingangen geen meldingsplicht, omdat het gebouw veel diverse functies heeft. Daarom is het belangrijk dat er ten alle tijden zichtbaarheid kan zijn door het gehele gebouw. Er hangen nu in totaal 9 camera’s, zowel buiten als binnen door het gehele pand.  Zo kan er vanaf de receptie door het gehele pand gekeken worden, en ook via een mobiele app kan er 24/7 op de beelden worden gekeken. Dit betekent dat ook extern alles in de gaten kan worden gehouden, en als er iets niet klopt kan er direct actie worden ondernomen.

Volgens directrice Natasja van Heemskerk heeft het hebben van een goed camerasysteem veel meer nut dan alleen in het geval van bijvoorbeeld een overval. Natuurlijk is het fijn dat de beelden dan aan de politie kunnen worden gegeven, maar nog veel prettiger is het veilige gevoel dat de vrijwilligers en de medewerkers nu ervaren.

 

Er is nu zicht op het gehele pand. Middels een eigen code kan men zelf de camerabeelden terugkijken tot een week na het eventuele incident. Je kunt er dan ook voor kiezen dit langer te willen bewaren. Dit is allemaal heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

 

Ook de preventieve werking is fijn, omdat men zowel buiten als binnen borden tegenkomt waarop staat dat er camera’s aanwezig zijn. Dit helpt natuurlijk mee om personen die ongewenste activiteiten willen uitrichten, nog een keer goed te laten nadenken of dat nu wel zo handig is.

Monitor is aangepast vanwege veiligheidsoverwegingen

Algemene voorwaarden van SIG Security Integrators Group B.V. zijn van toepassing.

© 2017 by SIG Security Integrators Group

Our Maximum Knowledge of Business keeps you Secure = MKBsecure