Over ons

Kies voor MKBsecure voor een betrouwbare oplossing met excellente service!

Our Maximum Knowledge of Business keeps you Secure = MKBsecure

MKBsecure is de aanbieder voor het leveren, installeren en beheren van beveiligingsoplossingen speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.
 

Heeft u als midden- of kleinbedrijf de behoefte aan een professionele, scherpe en kwalitatief goede beveiligingsoplossing?
 

MKBsecure voorziet in deze behoefte. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en oplossingen kan MKBsecure voor iedere behoefte een passend advies geven.

Door de kennis en de kunde te combineren met een persoonlijke aanpak kan MKBsecure de juiste oplossingen bieden.
 

MKBsecure is ervan overtuigd dat een goed beveiligingssysteem voor iedereen haalbaar is.
 

Uiteraard ingericht op de wens en de situatie van het MKB bedrijf. Door de ervaring met de diverse systemen stelt MKBsecure drie pakketten voor waardoor ieder een pakket kan kiezen dat bij hem of haar past.
Onze pakketten zijn scherp geprijsd, overzichtelijk en flexibel. De pakketten kunnen uiteraard volledig naar wens worden aangepast.


Mocht u vragen hebben over onze pakketten of deze graag aangepast zien naar uw wensen, dan komen wij graag langs voor een gratis en vrijblijvende opname.
Al onze oplossingen geven u de mogelijkheid om vanaf elke gewenste locatie uw beveiligingssysteem te beheren, uiteraard gewoon via uw mobiel of tablet.


Wij werken met een scherpe eenmalige levering- en installatie prijs, in combinatie met een scherp maand abonnement voor services zoals meldkameraansluitingen, onderhoud, beheer en support zodat u altijd en overal van alle gemakken bent voorzien.


Door onze beheerservice blijft uw investering laag, u hoeft geen eigen ICT investering te doen om uw systemen up to date te houden.
 

Bij onze medium en premium pakketten bent u gewaarborgd met onderhoud en servicecontracten om ervoor te zorgen dat uw systeem perfect blijft functioneren. Bij het premium pakket zit 24/7 support service inbegrepen. Zo bent u, als dit nodig is, altijd met ons in contact.
 

Mix en match uw pakket:

Meer informatie binnenkort, hou de website in de gaten voor een mooie kortingsactie. 

 

We nemen ook graag uw bestaande service en support contract op uw installatie over, mits deze
systemen door ons worden ondersteund. Wij bieden u dan 10% korting op uw huidige service- en onderhoudscontract.


(uiteraard afhankelijk van het huidige contract en bij wederzijdse instemming).

Algemene voorwaarden van MKBsecure B.V. zijn van toepassing.

Mocht u vragen hebben vernemen wij dit graag. 

© 2020 by MKBsecure

Algemene voorwaarden van MKBsecure B.V. zijn van toepassing.

Our Maximum Knowledge of Business keeps you Secure = MKBsecure